For vagttagere

Dispensationer

Med en dispensationsaftale fungerer du som fast afløser på en afdeling eller i en klinik. Du og afdelingen aftaler selv, hvornår og hvor meget du vil og kan arbejde. Aftalen kan være baseret på, at du har et fast antal vagter pr. måned, eller at afdelingen tilkalder dig, når de har brug for ekstra hænder. Det er op til jer, dig og afdelingen, hvordan i aftaler vagterne.

For at kunne få en dispensation SKAL du være akkrediteret.

Hvem giver dispensationerne?

  • Det er Vagtbureauet, der giver dispensationerne, da man ikke må aftale vagter uden om Vagtbureauet. Du får også en tilknytningsskrivelse for din dispensation, med oplysning om dispensationsnummer.
  • Det er afdelingen/klinikken, som sender en mail til ab@fadl.dk vedr., at de gerne vil have dig på dispensation hos dem.

Du kan godt have flere dispensationsaftaler, ligesom du naturligvis sideløbende med dispensationsvagterne kan tage enkeltvagter eller komme på vagthold.

Hvordan opsiges en dispensationsaftale?

  • Du kan til enhver tid ophæve aftalen med øjeblikkelig virkning, ligesom Vagtbureauet også kan ophæve aftalen med afdelingen, eller afdelingen kan opsige den, hvis de ikke længere har brug for dig.
  • I tilfælde af opsigelse henstiller vi til, at aftalte vagter overholdes.

Forlængelse af dispensation
FADL-vagten skal én gang om året – senest den. 1. april – meddele Vagtbureauet (ab@fadl.dk), om den pågældende dispensation fortsat er aktiv og skal være gældende for den kommende periode. FADL-vagten skal sende en mail med navn, vagttagernummer og dispensationsnummer/hospitals- og afdelingsnummer og notere i mailen, om dispensationen skal forlænges med et år eller opsiges pr. en given dato.

Ledige hold

Driftsinformation

Åbningstider

Telefon: 35 37 88 00

Receptionens åbningstider
Mandag - torsdag: 9-17
Fredag: 9-14

Uddannelse og HR's åbningstider
Man - tors. kl. 9-12 og 12.30-15
Fredag kl. 9-12 og 12.30-14