For vagttagere

Er du overflytter?

Har du lyst til at arbejde som FADL-vagt i København, så læs venligst nedenstående optagelseskrav fra os:

For at kunne blive oprettet som vagttager hos FADLs Vagtbureau i København, skal du først og fremmest igennem en faglig vurdering, som aftales med Gry Orkelbog-Andresen. Skriv for at aftale en dato med hende pr. mail go@fadl.dk.
Vigtigt:  Du skal kunne komme til samtale i hverdags-dagtimerne.
Når du har været til en faglig vurdering, skal du også igennem en akkreditering, som omfatter et brandkursus, et orienteringsmodul og måske også et Psyk.Modul, men alt dette, vil du høre mere om til den faglige vurdering.

NB: Det er vigtigt, at du bor i København og enten læser på KU,  SDU eller AU og har mere end 96 SPV-timer optjent via dit SPV-kursus i Aarhus/Odense/Ålborg, for at kunne blive oprettet som vagttager hos os.

Du skal også gøre følgende :

  • Udfyld din tilmelding til Vagtbureauet her
  • Tage kontakt til Gry Orkelbog-Andresen – på mail go@fadl.dk for at få tilsendt stamdataskema, som skal underskrives af den region du har taget dit SPV-kursus hos.
  • Godkende din børneattest (Den ligger i din E-boks i løbet af den uge, efter du har været til faglig vurdering)
  • Gennemføre dine Akkrediteringstests i Kursusportalen (Sundhedsportalen). Tina Jepsen opretter dig efter du har været til faglig vurdering, (hvis du ikke har fået dit login inden for 14 dage – bedes du kontakte Tina på mail tj@fadl.dk)
  • Indsende sidst bestået semestertrin (ikke oversigt over studieforsøg) og en kopi af dit studiekort, samt indskrivelsesbekræftelsen fra KU/SDU/AU. Disse dokumenter sendes til Gry Orkelbog-Andresen på mail go@fadl.dk

Når du har været til faglig vurdering, vil du få datoer omkring brandkursus og Modul C.

Ledige hold

Driftsinformation

Åbningstider

Telefon: 35 37 88 00

Receptionens åbningstider
Mandag - torsdag: 9-17
Fredag: 9-14

Uddannelse og HR's åbningstider
Man - tors. kl. 9-12 og 12.30-15
Fredag kl. 9-12 og 12.30-14