For hospitaler

Bestil en FADL-vagt

FADLs Vagtbureau har gennem de sidste 50 år været det effektive bindeled mellem de rekvirerende hospitaler og de lægestuderende. Vi har fra begyndelsen været meget opmærksomme på, at der skal være det “rette match” mellem vagtopgaven og den FADL-vagt, som vi sender ud til afdelingerne. Dette finder kun sted ved en konstant opmærksomhed på kvalitet, kompetancer, opfølgning og ved en personlig kontakt, der sikrer, at patienterne får den bedste pleje og at FADL-vagten får den rette vagt.

Enkeltvagter og holdvagter:
FADLs Vagtbureau udbyder såvel enkeltvagter som holdvagter. Ved enkeltvagter (der også kan have karakter af flere dage i træk) skal vores Vagtafdeling kontaktes på telefon 3537 8800, der er åben døgnet rundt – ugen igennem. Vores vagtformidlere vil da informere om mulighederne for at dække de(n) pågældende vagter og melde tilbage så snart der er fundet en ledig FADL-vagt.

Seponeret vagt:
Som afdeling har du ret til at seponere (afbestille) en bestilt vagt, indtil 4 timer før vagtstart. Vær opmærksom på at hvis du e-booker, skal du i god tid inden seponeringsfristen (min. 1/2 time) afbooke vagten.

Vagthold:
Ved ønske om et vagthold, kan der rettes henvendelse til vores sygeplejerske Astrid Rosenkrantz Bruun på telefon 35 24 54 08

Ledige hold

Driftsinformation

Åbningstider

Telefon: 35 37 88 00

Receptionens åbningstider i sommerperioden fra d. 1/7 til 11/8
Mandag - torsdag: 10-14
Fredag: lukket

Uddannelse og HR's åbningstider
Man - tors. kl. 9-12 og 12.30-15
Fredag kl. 9-12 og 12.30-14