For vagttagere – kommende ventilatører

Infomøde og pizzaaften

Vi vil gerne byde dig velkommen til vores infoaften for kommende ventilatører torsdag den 10. marts kl. 17.30 – 18.30 via zoom

Du tilgår zoommødet her: https://us06web.zoom.us/j/85193527270?pwd=RHZNbFVYTEl3OHh1SkFrdHl5QjFDQT09

 

Ydermere afholder vi pizzaaften den 14. marts kl. 17.30 – 19.30 i kantinen i FADL-huset, Blegdamsvej 26.
Tilmelding er nødvendig for at finde ud af hvor mange pizzaer, der skal bestilles og foregår til Ditte, dlo@fadl.dk, senest den 11.marts.

Derfor skal du være ventilatør

Ventilatøren arbejder på sygehuse og hospitaler med tracheostomerede og respirationsinsufficiente patienter. Ventilatøren har gennemgået godkendt kursus i pasning og observation af respirationsinsufficiente. Børneventilatøren passer kritisk syge børn på intensivafdelinger. Børneventilatøren har gennemgået et yderligere kursus i pædiatrisk sygepleje.

På VT-kurset få du både teoretisk og praktisk undervisning. Du vil b.la lære hurtigt at danne dig et overblik– et Quick look – over en patient ud fra ABCDE-principperne.
Inden at du går i gang med selve kurset, vil vi bede dig læse kursus-informationerne grundigt igennem, da det er oplysninger du får brug for under selve kurset.

Du kan læse meget mere om kursets opbygning inde på din vagtprofil

Ventilatør Karoline udtalelse

Læs hele Karolines udtalelse her

“Ventilatøruddannelsen var får mig muligheden for at blive opgraderet som SPV’er – en slags deluxe FADL-vagt. Jeg er sidenhen blevet overrasket over hvor meget jeg har brugt mine ventilatør-skills på studiet. Kendskab til f.eks. respiratorbehandling, CPAP og generelt intensiv terapi, er ikke noget man nødvendigvis lærer på studiet, så det er fedt at have fået det under huden. Derudover bliver man virkelig skarp til A-gas, hjertestop og diverse teknikker som man skal bruge resten af sin studietid. Som VT’er ser du masser af dårlige patienter, og har lidt mere ro i maven når du som lægevikar eller nyuddannet læge skal tilse kritisk syge patienter. Man har set det meste før, og de vigtigste tiltag sidder på rygraden.

Derudover er det en kæmpe fordel at have arbejdet med børn. Det er bare svært, og den eneste måde man kan lære det på, er ved at have det i hænderne – Noget du virkelig får mulighed for med en ventilatøruddannelse i bagagen.”

—Johan

Ledige hold

Driftsinformation

Åbningstider

Telefon: 35 37 88 00

Receptionens åbningstider
Mandag - torsdag: 9-17
Fredag: 9-14

Uddannelse og HR's åbningstider
Man - tors. kl. 9-12 og 12.30-15
Fredag kl. 9-12 og 12.30-14