For Vagttagere

Børneventilatør

Kunne du tænke dig unik erfaring og indblik i neonatologien – så er det nu, vi søger børneventilatører til BVT-hold 4301?

OBS! Søg via din FADL-vagtprofil

Hvem er vi?
Vi er et børneventilatørhold på 13 medlemmer med et godt sammenhold, som er fastansat på GN; Rigshospitalets Afdeling for Intensiv behandling af nyfødte og mindre børn. GN er en højt specialiseret afdeling, der er opdelt i to specialteams, hhv. matur og præmatur. Som børneventilatør vil du komme til at arbejde selvstændigt og varetage en bred vifte af arbejdsopgaver i tæt samarbejde med afdelingens dygtige personale. På en typisk vagt varetager vi pasning og pleje af 1-4 almene børn, herunder pusling, klinisk observation, stuegang, forældrekontakt, ammeetablering og hælprøver mm. Du vil især komme til at passe præmature børn, børn født af mødre med diabetes, børn i CPAP- og/eller lysbehandling.

Kvalifikationskrav

 • Minimum 100 VT-timer
 • Børneerfaring er ikke et krav, men en fordel. Navnlig forældrekontakten er relevant
 • Du forpligter dig til en bindingsperiode på 250 timer i løbet af de første 6 mdr. af
  ansættelsen
 • Oplæringen er lønnet og inkluderer 5 følgevagter med erfaren ventilatør, 2 følgevagter med
  sygeplejersker og 2 timer med bioanalytiker
 • Da oplæringen er tidskrævende for dig og afdelingen, forventer vi, at du kan blive på holdet
  i minimum 1 år
 • Du skal have lyst til at engagere dig i holdet, være fleksibel ift. vagtdækning og have mod
  på især weekend- og nattevagter

At arbejde på en børneintensiv afd. kræver, at man er opmærksom, omstillingsparat og trives i et omskifteligt og til tider travlt miljø. Til gengæld får du unik erfaring og indblik i neonatologien og rustes til at håndtere og agere i akutte situationer.

Ansøgningsfristen er torsdag d. 14/3 via din FADL-vagtprofil, og samtaler afholdes tirsdag d. 19/3. Ansættelse umiddelbart herefter med oplæringsvagter i marts/april. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du mere end velkommen til at rette henvendelse til holdleder, Christine Bille, på christine.bille@hotmail.com

Vi er et meget socialt hold, der bl.a. holder julefrokost og laver forskellige aktiviteter i løbet af året som f.eks. fællesspisning eller en tur i havet ifm. holdmøder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ledige hold

Driftsinformation

Åbningstider

Telefon: 35 37 88 00

Receptionens åbningstider
Mandag - torsdag: 9-17
Fredag: 9-14

Uddannelse og HR's åbningstider
Man - tors. kl. 9-12 og 12.30-15
Fredag kl. 9-12 og 12.30-14