For vagttagere

SPV-kursustilmelding

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du oprette en vagttagerprofil hos os for at kunne tilmelde dig SPV-kurset. Klik HER og se, hvordan du gør.

 

Tilmelding til SPV-kursus

Når din vagttagerprofil er oprettet, har du mulighed for at logge dig ind og tilmelde dig SPV-kurset i de perioder, hvor tilmeldingen er åben.

 

Samtaler

Før du kan tilbydes en kursusplads, skal du til en samtale. Når du har tilmeldt dig SPV-kurset vil der på din fadlvagtprofil være mulighed for at booke en tid til en samtale. Samtalen foregår over Zoom, tager ca. 15. minutter, og skulle du være på ferie, kræver det blot en stabil internetforbindelse.

Dagen før samtalen modtager du en invitation via din studiemail indeholdende link til Zoom og et link til en video, som du skal se inden samtalen påbegyndes.

Når du har været til samtale og bliver tildelt en kursusplads, vil du på din fadlvagtprofil få mulighed for at sammensætte din egen kursusplan.

 

Selve SPV-kurset

SPV-kurset er opdelt i selvstudie (pensum + videoer), undervisning over Zoom og undervisning ved fremmøde. Undervisningen ved fremmøde foregår på Frederiksberg hospital, Rigshospitalet, Frederiksberg Brandstation samt i FADL-huset. Følgevagterne kan foregå både i Region Hovedstaden og i Region Sjælland.

Kurset består af 13 moduler, og du bestemmer selv på, hvilke datoer du ønsker at deltage. Der kan maksimalt være 20 kursister på hvert modul.

Modul 2-6

Disse moduler kan tages i en vilkårlig rækkefølge, så det er udelukkende op til dig at sammensætte din egen kursusplan. Modulerne 2-6 skal dog alle være gennemført, inden du kan gå videre til modulerne 7-13.

Modul 7-13

Disse moduler skal tages i numerisk rækkefølge, men igen, hvordan du sammensætter din kursusplan er op til dig.

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe (35378800) eller skrive til Kursusafdelingen (kursusafdeling@fadl.dk).

Ledige hold

Driftsinformation

Åbningstider

Telefon: 35 37 88 00

Receptionens åbningstider
Mandag - torsdag: 9-17
Fredag: 9-14

Uddannelse og HR's åbningstider
Man - tors. kl. 9-12 og 12.30-15
Fredag kl. 9-12 og 12.30-14