FAQ

Om COVID-19 vaccine

AstraZeneca vaccinen er desværre stadig sat på pause. Læs mere her

Kriterierne for modtagelse af vaccination

For at kunne tilbydes en vaccination skal du opfylde kravet om at kunne tage løse vagter, dispensation-vagter eller hold-vagter via FADLs Vagtbureau. Du skal ligeledes kunne opfylde kravet om at varetage pleje- og behandlingsopgaver på sygehus m.v., hvor der kræves tæt fysisk kontakt til patient.

Du skal være aktiv vagttager via FADLs Vagtbureau, dvs. din profil må ikke være lukket grundet manglende vagtaktivitet.

Hvordan kan du tilmelde dig en vaccination

Deadline for tilmelding til vaccination er den 1. marts kl. 13.00.

Du skal gå ind på din profil på www.fadlvagt.dk, og sætte kryds i feltet om at du ønsker at tage imod tilbuddet om vaccination. Denne boks finder du under diverse faner. På mobilvisning findes muligheden i menuen (COVID19-vaccine).

Det vil være en stor hjælp, hvis du enten allerede har modtaget en vaccine eller ikke ønsker at blive vaccineret afkrydser felterne. På den måde sikrer vi, at du ikke efterfølgende får påmindelse samt sikrer, at alle har modtaget besked om tilbuddet.

Obs. Vi gør opmærksom på, at når du sætter kryds i feltet om, at du ønsker at modtage en vaccination, giver du samtidig samtykke til, at vi må videregive dit navn og Cpr.nr. til Statens Serum Institut.

Hvordan modtager du vaccinationen

For dem som gerne vil modtage en vaccination, sender vi navn og Cpr.nr til Statens Serum Institut og efterfølgende vil du blive oprettet i et vaccinationsforløb i Det Danske Vaccinationsregister. Du inviteres med et brev via E-boks eller et fysisk brev, hvis du er digitalt frameldt. Grundet de begrænsede vaccinemængder, kan der gå tid fra man har indsendt liste, til man modtager invitation.

Når du har modtaget invitationen, skal du selv gå ind og booke en tid til egen vaccination på et regionalt vaccinationssted.

Ønsker du mere information om COVID-vaccination

Læs mere her på SSI hjemmeside

Eller se denne PDF fra Sundhedsstyrelsen

Hvilken vaccination bliver jeg tilbudt?

Det er IKKE Vagtbureauet der administrerer vaccinationerne. Det varetages af SSI. Vagtbureauet har blot til opgave at formidle samt registrere dem af jer som ønsker at blive vaccineret samt godkende de der har ret til at modtage vaccinationen.

Hvor foregår vaccinationen?

Det IKKE Vagtbureauet der administrerer vaccinationerne. Der er SSI.
Du skal derfor selv booke tid til vaccination på en af Regionens vaccinationscentre.

Sundhedsstyrelsens definition af afgrænsning af målgruppe

Målgruppen omfatter personale i sundheds-, ældre- og udvalgte dele af socialsektoren med særlig risiko for smitte, eller som varetager en kritisk funktion. Gruppen prioriteres efter nedenstående tre kriterier:

Hvor udsat en medarbejder personen er for smitte med ny Coronavirus

Smitterisikoen er f.eks. høj ved tæt kontakt med helt uvisiterede patienter eller patienter med mistænkt eller bekræftet COVID-19, medium ved tæt kontakt med visiterede patienter, lav når der kan holdes afstand og ikke relevant, når der ikke er patientkontakt. 

Konsekvenserne, hvis den ansatte smitter sin patient/klient

Risikoen er f.eks. høj, hvis den ansatte har tæt kontakt med personer i særligt øget risiko, men lav, hvis den ansatte alene har kontakt med personer, som ikke kan forventes at blive særligt syge ved smitte, f.eks. unge og raske.

Konsekvenser for arbejdsfunktionen, hvis den ansatte smittes og har fravær

Risikoen er f.eks. høj, hvis den ansatte har en særligt specialiseret funktion og ikke umiddelbart kan erstattes.

Ledige hold

Mød os på Facebook

På vores Facebook side kan du se den nyeste info fra Vagtbureauet.

Til dig der skal til at starte på medicinstudiet (forår 2021), har vi oprettet en Facebookgruppe med en masse nyttig viden.

Siderne er udelukkende til at give info. Vi responderer ikke på beskeder i dette forum.
Har du spørgsmål til FADLs Vagtbureau, så ret telefonisk henvendelse til os på telefon 35 37 88 00

Åbningstider

Telefon: 35 37 88 00

Receptionens åbningstider april
Mandag - torsdag: 13-17
Fredag: LUKKET
Bemærk at der KUN er personlig adgang for nødvendige henvendelser - alle andre henvendelser skal ske telefonisk eller på mail.

Uddannelse og HR's åbningstider
Man - tors. kl. 9-12 og 12.30-14
Fredag lukket