VELKOMMEN HOS FADLs VAGTBUREAU

Her på siden kan du orientere dig om, hvordan FADLs Vagtbureau kan hjælpe dig i gang med at blive FADL-vagt.

Vi har samlet en række spørgsmål og svar om tilmelding til Vagtbureauet, SPV-kursus m.m. Skulle du ikke finde svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at benytte kontaktformularen nederst på siden. Du vil få et svar på din henvendelse inden for 1-2 hverdage.

I over 50 år har FADLs Vagtbureau formidlet studierelevant arbejde til lægestuderende i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Et af vores primære fokusområder er at sikre, at du som lægestuderende igennem dit studie får mulighed for at tilegne dig relevant praktisk erfaring via FADL-vagtarbejdet.

Bærende for hele eksistensen af FADLs Vagtbureau har været overenskomster med det offentlige sundhedsvæsen, der ud fra en non-profit-betragtning fungerer i et tæt samarbejde med de respektive hospitaler.
SPV står for sygeplejevikar, og alle, der tager vagter gennem FADLs Vagtbureau, starter med at uddanne sig som sygeplejevikar på vores SPV-kursus.

SPV-kurset er obligatorisk og består af 82 timers praktisk og teoretisk undervisning. Undervisningen foregår oftest på sene eftermiddage og aftener og i enkelte weekender. Undervisningen er primært placeret på Panum, Rigshospitalet og Frederiksberg Hospital. Du kan læse mere om kurset og tilmelde dig her.

Som SPV’er arbejder man altid under en sygeplejerskes ansvar og supervision, og man må kun arbejde inden for de kompetenceområder, man har lært på SPV-kurset. Der er således klare rammer for, hvad der forventes af dig som SPV’er fra FADLs Vagtbureau og afdelingernes side, og hvad du selv kan forvente af at arbejde som SPV-vagttager. Du vil høre mere om SPV-kurset og FADL-vagtarbejdet på rusintroen.

Du kan i denne oversigt se, hvor meget man tjener på at tage en SPV-vagt hos FADLs Vagtbureau.
For at blive tilmeldt FADLs Vagtbureau skal du først udfylde denne tilmeldingsformular. Du vil herefter kunne logge ind på din vagtprofil.

Som et led i din tilmelding skal du på din vagtprofil uploade dokumentation for dit senest bestået semestertrin eller din indskrivningsbekræftelse. Du kan se en vejledning til dette på din vagtprofil. Inden du tilmelder dig, skal du læse denne informationsfolder igennem, så du ved, hvad du skriver under på ved tilmelding.

Det allerførste, du skal gøre, er at tilmelde dig FADLs Vagtbureau – det kan du gøre her. Når du er tilmeldt, kan du søge en SPV-kursusplads gennem din vagtprofil, og først når du har gennemført SPV-kurset og din akkreditering, kan du begynde at tage vagter.
Du skal som det første være tilmeldt vagtbureauet. Det kan du blive her. Dernæst skal du logge ind på din profil og tage et godt kig på SPV-kursusplanerne. Find de kurser, du kan deltage i, ved at følge vejledningen på siden, og udfyld derefter en tilmelding med din ønskede prioritering via din vagtprofil. Hvis du får plads på et kursus, vil du få besked om dette via din studiemail.

OBS: Du kan kun få plads på et SPV-kursus, hvis du er aktivt studerende. Dvs. at hvis du har fået studieplads til februar 2020, kan du tidligst tilmelde dig forårets kurser i 2020.

Du kan logge på din vagtprofil på fadlvagt.dk. Du har først adgang til din vagtprofil, når du er tilmeldt FADLs Vagtbureau. Når du har indsendt din tilmelding, vil du blive bedt om at oprette en kode, som du fremover logger ind med.

På din vagtprofil kan du bl.a. tilmelde dig SPV-kurset, opdatere dine personlige oplysninger og din akkreditering (hvis du er på SPV-kursus), skrive dig op til vagter (når du har bestået SPV-kurset), se dine opskrivninger m.m.

Nej, du kan først få en kursusplads, når du er i gang med studiet og dermed er aktiv studerende. Hvis du er indskrevet med studiestart til August 2020, kan du først søge kursus til efteråret 2020.

 

KONTAKT